Ekstremno modificiran
0

Ford Bronco koji je pripadao Kevinu Hartu ide na aukciju

D. B.
Ford Bronco proizveden 1977. godine, koji je specijalno modificiran za američkog glumca i komičara Kevina Harta, bit će prodan na aukciji.

Unikatni Bronco pokreće 5,0-litarski V8 motor sa gornjim i donjim usisnim razvodnikom uparen sa trostepenim automatskim mjenjačem i Dana kućištem prijenosa. Snaga se prenosi na sv četiri točka, ali nije poznato koliko precizno snage ima, ali je definitivno mnogo snažniji od standardnog.

Bronco je dobio MagnaFlow prigušivače, K&N filtere zraka, modificirani ovjes s funkcijom podizanja te King amortizere s crvenim oprugama. Hart je izabraio 17-inčne Fuel felge s 35-inčnim Nitto Trail Grappler M/T gumama, dok se za zaustavljanje brinu Wilwood kočnice.

Terenac ima i modificirane branike s crnim kukama za vuču, priključak za prikolicu, WARN vitlo, LED svjetla, Bronco Sport oznake, a karoserija je lakirana u crvenu boju.

Unutrašnjost je također unaprijeđena, većinom je presvučena u crnu kožu sa crnim koncem, a tu su i unikatna sjedišta. Kenwood audio sistem s četiri JL Audio zvučnika i 10-inčnim subwooferom.