Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka , lijepi su ovi skupovi i druženja. samo da ne bude kiše :(.
bice ludo bice dizelasa xD
Nadamo se da nece! Rekao je da nece pustati svakoga. :)
hoćel bit ćunera što ne mogu pločice da zamijene na dieselu
Pa Dragon Garage organizuje koliko znam postoje prijave i ne moze bilo koje auto doci. Naravno mislim da ce posjetitelji doci ali ne sa autom.
Groblje automobila
hocel bit sanel sa ventom?
Kad dođu teski dani i kada ti lose krene digni pogled ka tribini ugledaces samo mene 💙💙💙💙 dok drugi traze mane i seru sa druge strane s juga se pjesma ori bori se zeljo bori 💙💙💙💙💙💙 kad stane srce moje i Bog mi sklopi oci zakucace bar jos jednom is neba ce za te doći 💙💙💙💙💙💙 dozivjeti mozda necu da udjes u finale i da velikog reala pobijedis na penale 💙💙💙💙💙💙
samo da se uvedu kriteriji za automobile, na nesto bi i mozda licilo, a ne babine golfove 4ke da dovlace
Samo da ne bude auta tipa neki stari Passat, nabacio mu neke felge, zatamnio ga i to je njemu tuning... a ideja je odlicna, puno srece u realizaciji eventa!
Konacno nesto u Sarajevu za ljubitelje automobila