{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trideset godina Volkswagena Caddy

5.11.2012. u 15:30
1
0
Trideset godina Volkswagena Caddy
1
Uprkos neizvjesnijoj situaciji na tržištu i opštoj ekonomskoj krizi, marka Volkswagen privredna vozila, u saradnji sa svojom prodajno-servisnom mrežom, i dalje ostvaruje veoma dobre rezultate prodaje i rast tržišnog učešća.

Uporedimo li, naime, period januar - oktobar 2011. sa istim periodom ove godine, tada proizilazi da je tržišno učešće marke zadržano na nivou od 33 %, iako se u međuvremenu desio značajan pad ukupnog tržišta novih privrednih vozila od preko 20%.

Kada su u pitanju rezultati po segmentima, posebno se ističe Volkswagen Caddy. Inače, popularni Caddy ove godine obilježava značajan jubilej – 30 godina postojanja. Model Caddy najprodavanije je gradsko dostavno vozilo kako u Evropi tako i u BiH. Upravo zato marka Volkswagen privredna vozila BiH želi sa svojim kupcima na dostojan način obilježiti ovaj veliki jubilej i dobre rezultate prodaje. U sklopu obilježavanja 30.-tog rođendana modela Caddy, Volkswagen je za svoje kupce pripremio specijalne cijene, po kojim se Caddy već dva mjeseca nudi na našem tržištu pod posebnim uslovima.

Prodaja Caddyja u oktobru prošle godine obuhvatala je 19 vozila, da bi u istom mjesecu 2012. na tržište bilo plasirano čak 30 novih Caddyja. Samo u posljednja dva mjeseca našim kupcima je isporučeno 60 novih Caddyja. Akcija će trajati do 31.12.2012.

Cilj branda Volkswagen privredna vozila BiH, kao lidera u prodaji novih dostavnih vozila na tržištu BiH, je da kupci napuštaju naše autokuće s osmjehom na licu jer su u potpunosti zadovoljni našim proizvodima i pruženim uslugama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: