{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Toyotin salon u BiH među najboljima u Evropi

23.5.2012. u 16:52
12
Toyotin salon u BiH među najboljima u Evropi
12
Toyota partneru iz Bosne i Hercegovine, kompaniji LD Auto, ukazana je čast i dodijeljena Toyotina "Ichiban" evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca, tokom ceremonije održane u Budimpešti.

Kompanija LD Auto iz Bijeljine nagrađena je za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Nagradu je predao gospodin Didier Leroy, predsjednik i generalni direktor Toyote Motor Europe (TME), a primio ju je gospodin Miroslav Lazarević u ime LD Auta. Ovo je treći put za redom da je ova prestižna Toyota nagrada otišla u ruke LD Auta.

Govoreći na ceremoniji dodjele nagrada, Didier Leroy je, između ostalog, rekao: „Moramo da nadmašimo očekivanja kupaca, kako sa našim proizvodima, tako i prilikom svake vrste kontakta sa njima. Izbor kupaca je da kupe Toyotu i mi želimo da osiguramo da oni ostanu zadovoljni svojom odlukom!”

Tokom procesa izbora najboljih, 2,600 Toyotinih evropskih partnera je ocijenjeno, kroz konstantno praćenje njihovog rada, što je dio standarda Toyota kompanije. Nagrade je odnijelo 42 najboljih.

"Ichiban" je japanska riječ izvedena iz "Okyakusama Ichiban" što znači "kupac na prvom mestu", gdje "Ichiban" znači "prvi" ili "broj jedan". Od kada je 2007. godine ustanovljena godišnja "Ichiban" nagrada Toyote Motor Europe, zadovoljstvo kupaca kod Toyotinih partnera je povećano za 24% u prodaji i 17% u postprodaji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: