Već od 39.900 KM
25

Toyota Yaris Cross: Najprodavaniji gradski SUV u posebnoj ponudi

Sponzorirani članak
Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross
Ne propustite jedinstvenu priliku i posebnu akcijsku ponudu za najprodavaniji gradski SUV u BiH. Privucite pažnju grada uz vašu novu i opremljenu Toyotu Yaris Cross po cijeni počev od 39.900 KM.

Osim omjera uloženo - dobiveno, Yaris Cross ima i dodatni argument, a to je do 10 godina garancije uz Toyota Relax program.

Bezbrižnost posjedovanja Toyota automobila, dakle, podrazumijeva do 10 godina garancije na vozilo ili do čak 200.000 kilometara, uz istovremenu podršku i pomoć na cesti Eurocare.

Yaris Cross, između ostalog, posjeduje napredni paket aktivne sigurnosti, aluminijske naplatke, LED prednja svjetla za maglu, multimedijski ekran u boji osjetljiv na dodir, kameru za vožnju unatrag, senzor za kišu, bežični punjač mobilnih uređaja.

Privlačan i originalno dizajniran kompaktni crossover koji odlično kombinuje kompaktnu karoseriju sa dizajnerskim elementima poput širokih i pravougaonih blatobrana. Ulazak i izlazak iz automobila su vrlo lagani i komforni, a vozačka pozicija nudi dodatnu preglednost.

Uz odlično proračunat ručni mjenjač uz 6-stepeni motor se odlično nosi sa Yarisom Cross, dovoljno je elastičan, a na raspolaganju imate 153 Nm okretnog momenta na prilično visokih 4.800 okr/min.

Ovo je posljednja prilika da kupite Yaris Cross sa isključivo benzinskim motorom.

Sve informacije o ovom ali i svim modelima i ponudama, možete naći na www.toyota.ba.