|

Toyota predstavila sljedeću generaciju Priusa

Toyota predstavila sljedeću generaciju Priusa
6
D
N.I.
15.1.2020. u 12:25
3
komentara
6

dijeljenja
Toyota predstavila sljedeću generaciju Priusa Foto: Screenshot/YouTube/Modellista
Najneobičniji Toyotin model do sada predstavljen je u Tokiju. Radi se o Priusu, koji je oduvijek imao nesvakidašnji dizajn, a na ovogodišnjoj izložbi automobila u Tokiju pod nazivom 2020 Tokyo Auto Salon, otkriven je dosad neviđen model.
Ambivalent RD Prius PHV Concept je naziv najnovijeg dizajna, koji su u saradnji predstavile obje kreativne divizije Toyote, TRD i Modellista (CarBuzz).Na izložbi u Tokiju su kreativne divizije zauzimale zasebne štandove, ali su zajedno predstavile novi Prius.

Toyota nije objavila nikakve pojedinosti o njemu, te se za sada smatra da je riječ o Prius Prime plug-in hibridu od 121 konjske snage.Koncept je baziran za Toyotinom Prius Prime modelu, pa odatle PHV u nazivu. Model predstavlja mješavinu sportskog duha TDR-a i stilskog umijeća Modelliste, a ovo je njihov prvi zajednički projekt.

Značajne promjene u performansama se ne očekuju, ali unaprijeđeno upravljanje pod pokroviteljstvom TDR-a je moguće.Zapanjuje istančan sistem osvjetljenja branika i kotača. Svakako je u pitanju jedno od Toyotinih najzanimljivijih dizajnerskih rješenja dosad.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...