Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polovna insignia je 50 % jeftinija od npr. Audija ali je lošija max. 5 %. I tih 5 % se odnosi na kvalitet interijera.
Polovna Insignia se poslije 200 000-250 00 km raspada. A Audije uvoze iz Svabije, tek sa 300 000-400 000 km. Audi i Opel, nebo i zemlja.
@Krizar30 ti da imas pojma o autima ne bi se tako prosipao kao riza..udji na olx pa vidi opele koji se prodaju sa 460k na satu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
extra auto...
Kupis Audi A6 i ne zanima te nista izuzev dal ima goriva..
Prelijepo auto a i nije toliko skupo kakvih automobila ima
Bolja je nego pasat, al ja ipak vozam bmw 5
brisac zadnje sajbe cudo tehnologije 😂
Nažalost, uzeo onu prvu Insigniju prije godinu dana. Četiri godine stara bila, 130,000 KM, a do sada na njoj promijenio sve što se dalo promijeniti. Užas od auta, plastika škripi ko da se u jugi voziš 89-te. Kad je se riješim, sa Opelom sam završio za sva vremena. Ne dovozite ovaj škart kući..
@celavi.chuperak ptve generaciju su bas sfuserili, ako te plastika nenizda hoce mmi, curice ulje na racvi volana, motor ce dobiti neke bubice...
Jesi siguran da je tacno tih 130 hiljada kilometara. Znaju one za 4 godine blizu i 300 hiljada da se priblize.Malo je toga sto se uveze polovnog kvalitetno i ocuvano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rede li kocnice?
Jel i ovoj svakih 50.000 rikne sistem za upravljanje
I mjenjac...
Gledam na ovoj 2. slici, ko da joj je već hrđa malo pragove zahvatila
hrdja je zahvatila tvoj dzep izgleda
sto se isliko kemo
ovaj zadnji brisac...pa ljepsi je kod Jugo Floride iz 1990
Izgleda jeftino. Kao i svaki Opel.
izgleda s vana bolje od novog passata, audija, peugeota ... opela ebe ono unutra
sacekas 6 mjeseci, kupis koristen za 2/3 cijene a on k'o nov!
@fildzan_viska i svakih 50.000 komplet servo uredjaj za volan
@Gorstak zato kupiš nov i garancija zakon. novo je najbolje auto. bolje dačia nova nego golf 4 . međutim neće komšiluk pričati kako imaš golfa. i vlasnici dvice govore kako imaju golf samo prećute da je dvica. neka raja misli da je najmanje 6-ica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
papak nas bi odmah stavio dvije rore i sudzuku oko retrovizora unutra za osvjezenje prostora u autu i kaze "e to je sad auto"
@osmancicvara7 Ispravno je nas papak. Jbm ti uciteljicu maternjeg
Bolje vam je testirat golfa dvicu,vise bi imali klikova