Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta kazu arapi, da li bi da ih neki bošnjo voza u njemu ?
Sve Ok ali smeće od motora. Trebutno najveći motor koji Reno pravi je taj od 1600 kubika. Smješno. Turbina i zamajac neće izdržati ni 100 000 a tu su negdje i dizne i gomila glupe elektronike. Auto lijep jest i praktičan, ali za bosanca to nije prioritet.
Malo viski, malo Coca~Cola? Da ga nije Hule dizajnirao?
fina vozilica
Moze pricati ko sta hoce ali ovo je najbolji porodicni auto u klasi. I najljepsi.
vozilo super ali po meni za 50.000 koliko košta testni bez ovih dodataka je malo puno. gume od 20 cola su skupe ko sam đavo, a moraš kupiti i zimske , a nakon 2 godine još jednom ljetne. skontajte da ova guma mora biti cca 600KM komad, ako hoćeš iole kvalitetnu gumu. što se tiče vozila kao vozila sigurno je dobar i kvaliet je ok. imao sam pozitivne utiske kao bivši vlasnik 2 renoa
Renault je potpisao ugovor sa proizvodjacima guma da guma u ovoj dimenziji nece kostati vise od gume 17". Tako se ova guma u prodaji moze nabaviti vec od 240 KM sto i nije toliko strasno.
@jandejode Jest strašno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Golf 2 ce se nasljepat ove kante.