Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam ovaj autic zadovoljan sam kod mene 2 godine preko 50.000km nikad problem nisam imao samo redovno odrzavanje! jake su predrasude o francuzima pouzdan majstor redovno odrzavanje i nece biti problema
previse plastike...jako los izbor za te pare
Uzmes 25 hiljada i vratis se kuci s ovim..to je za elektricne stolice. Auto od 2 tone s motorom 1.6. Treba li reci, nema bez svabe nista.
Druze 1160kg je tezak, ne lupaj gluposti.. postao si dosadan mnogo. Opel Mokka 1.6 CDTI, BMW X1 16d 1.5 dizel, evo novi Audi Q2 sa 1.0 TFSI i 1.6 TDI. Ako nemas sta konkretno reci okani se auta, nije to za tebe.
Uzimao sam bas ovaj ljetos na test voznju, stvarno je odlican i dobro se ponasa na cesti...