Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kopija Audi kamiona !!!
Tesla na Mercedes mp4 šasiji :)
Ova prica sa Hrvatskim Teslom i Bosanskim zeljom prevazilazi sve granice, dosadili ste i bogu i narodu.
@OptllI Tvoja cerkoca me ubalavila pravo mala radi svoj posao.
hrvatskim teslom?
Koliko ovog Teslu furaju na Klixu, onaj snimljen u Sarajevu je vrlo vjerovatno od vlasnika Klixa. Sve je super, extra je, beton je, buducnost je, ma sve je... al' brate, popusti malo, il' jednom mjesecno objedini sve informacije pa napisi konkretan clanak. Ni na oficijelnoj stranici, ne objavljuju ovoliko clanaka o sebi...
Evo vlasnik ti dislajkovo komentar
Od ovog Tesle se nastoji napraviti Apple auto industrije? Pogotovo ovi Klix magarci nas ovdje bombarduju sa ovim sranjima. Da bar dobijete pare ne bi ja zalio, medjutim sve to radite besplatno?
Potjeraš ga uz Karaulu, ostaneš bez baterije :D
Hoćel biti samovozači kamion kao ovi sto u zadnje vrijeme ovo jedne ljudi pregazi? (Falseflag)
Samo da negazi ljude!