Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"obrazovani" lopovi kupuju o trosku gradjana audije od 200 milja km izmedju ostalog
Ne mogu da vjerujem da niko nije napisao o nekom nasem hakeru koji je kompjuterski upao u auto http://dn5.ljuska.org/napadi-na-auto-sistem-1.html
----"Obrazovan" lopov može ukrasti gotovo svaki Volkswagen proizveden od 1995. godine Kod nas Neobrazovan lopov može ukrasti MNOGO, mnoooogo više. A naročito do 1995 godine !
Nije do vec od
Ha ha odlican komentar!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Novo zanimanje: Obrazovan lopov :)
znaci moja dvica iz 1988 je sigurna ne mogu joj lopovi nista.haha
Daljinskim putem, pomoću radija mu ne mogu ništa ni za 1000 godina. Mogu samo stajati i muziku slušati, dok se baterija ne istroši :-)
sreca pa imam golfa iz 90te
Vozi mercedes i budi miran. Mercedes je nemoguce ukrasti bez originalnog kljuca. Ako nekom nije jasno mogu objasniti do sitnih detalja.
Ovi hoce da nas uplase pa da svi pokupujemo najnovije modele,aha kad nam plate narastu na evropske onda hocemo.
Kod jerana mi golf V sa zederom multilokom i meta alarmom, covjek dok sve otkljuca treba mu 5 min. Pitam se kolko bi lopovu trebalo ?
2.5 minuta bi trebalo lopovu
Sreca kod nas su "obrazovani" lopovi skoncentrisani u vladi i parlamentu...i njima ne treba kućni radio, oni extra skupe aute dobijaju koristeći pravilnike koje su sami donijeli i izglasali.
Krao bi se i pezo, reno...citroen da valja cemu. Nema bez svabe nista.
Kako si glup. Pronadji original clanak pa ces vidjeti da na tim autima koje pljujes nema lako kradje ;)
@Crnchuga Nema jarane potrebe da se raspravljas sa zalupanim ljudima,pokusao sam vjeruj mi...
a do 1995 moze ukrast i neobrazovan.
... istna cim se nekome u Klixu ne sviđa komentar na tekst nekih "klix plačenih stručnjaka" komentar se briše ili pomjera na marginu...
... i jasno u korist renoa i sličnih, isti se kradu vaš kao i BMW ili Mercedes?... Kad cemo imati objektivan portal...
... ovj Klix kontinuirano reketira najpopularniju marku u BiH. Treba samo pogledati slijed zadnjih informacija i sve jasno ko dlan!
Nas kradu ovi na vlasti od 1995
........a jeli brži od metka.......
Nista kupujte renaulta barem je malo sigurniji nego kljucarosi.
pa i nije, pogledas kako reno-kartica kljuc radi,.,