auto
60

Starline predstavio Mercedes-Benz modele u Sarajevu

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
Kompanija STARline d.o.o. direktni ugovorni partner Daimler AG za Bosnu i Hercegovinu, u subotu 19. jula ispred sarajevske Katedrale održala je promociju aktuelnih i novih modela marke Mercedes-Benz.

Svi zainteresirani su imali priliku na licu mjesta uvjeriti se u udobnost i ponudu predstavljenih modela E-klase, M-klase i B-klase, te se informirati o najaktuelnijoj ponudi i novitetima kada su u pitanju ovi modeli. Posebno zanimljive informacije STARline je pripremio o uslovima kupovine pomenutih modela i kapacitetima ovlaštenog servisa za sva Mercedes-Benz vozila.

Na ovaj način građanima se želi približiti djelovanje i specijalna ponuda STARlinea te pružiti prilika da iz prve ruke saznaju zašto je Mercedes-Benz u kategoriji premium brenda u automobilskoj industriji. “STARline se želi približiti postojećim i potencijalnim klijentima i predstaviti im najjednostavniji put do popularne "zvijezde", te upoznati sa prednostima ovlaštenog servisa koji ima sve potrebne kapacitete da na najbolji način brine o vašem Mercedes-Benz vozilu", ističu u STARlineu.

Inače, od početka aprila novi direktni ugovorni partner Daimlera AG za Bosnu i Hercegovinu je kompanija STARline d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu na adresi Muje Šejte 7 (Vogošća). Ovim ugovorom STARline je već u prilici da brže i pouzdanije isporučuje najnovija vozila marke Mercedes-Benz, a postojećim vlasnicima omogućava postprodajnu podršku kroz ovlašteni servis opremljen najsavremenijom opremom u kojem radi stručno i od Mercedesa certificirano osoblje. Također, direktnim ugovorom sa Daimlerom AG kompanija STARline ima i riješeno pitanje redovnog snabdijevanja originalnim rezervnim dijelovima.

"Subotnjom promocijom Mercedes-Benz vozila želimo unaprijediti našu komunikaciju sa svim zainteresiranim kupcima i omogućiti svima koji su nas posjetili ispred Katedrale jedinstveno Mercedes iskustvo.", poručili su iz STARlinea. Promocija je trajala do kasnih večernjih sati.