Dvostruki naslov
0

Škoda službeno vozilo 2011. godine

Sarajevo-x.com
Prema izboru renomiranog njemačkog časopisa "Firmenauto" i stručne origanizacije DEKRA, Škoda je osvojila čak dva naslova za službeno vozilo godine.

Škoda Octavia Combi pobijedila je u klasi uvoznih kompaktnih automobila. U srednjoj klasi uvoznih automobila Škoda Superb Combi također je nadmašila konkurenciju. Već u prošloj godini je Škoda bila izuzetno popularna kod voditelja voznih parkova: Škoda Fabia Combi proglašena je "Službenim vozilom godine 2010.“ (kategorijia malih uvoznih vozila). Škoda Octavia Combi i Superb Combi uvjeravaju svojom prostranošću, ekonomičnošću i najsavremenijom tehnikom motora.

Preko 250 profesionalnih voditelja voznih parkova temeljito su usporedili i testirali 61 model vozila u devet kategorija. Stručnjaci su dva dana do srži testirali vozila u više od 1.800 probnih vožnji i pritom su prešli cca 50.000 kilometara. Nakon svake vožnje stručnjaci su pored ponašanja u vožnji i komfora posebno ocjenjivali ekonomičnost automobila.

Više od 200 predstavnika iz automobilske branše i branše voznih parkova popratili su svečenu predaju nagrada pobjednicima u balskoj dvorani Europa-parka Rust.