{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Škoda i u 2014. uz Želju i Sarajevo

20.2.2014. u 10:20
2
10
Škoda i u 2014. uz Želju i Sarajevo
2
Škoda i u 2014. uz Želju i Sarajevo
ASA Auto kroz brend Škoda kojeg zastupa na bh. tržištu, nastavlja saradnju sa FK Sarajevo i FK Željezničar u vidu sponzorskog aranžmana u godini pred nama. Vrijedi napomenuti da je ovo treća godina od kako je Škoda u partnerstvu sa ovim fudbalskim timovima.
"Kažu da najbolji idu uz najbolje, pa su tako naša dva najuspješnija kluba i jedan od najuspješnijih auto brendova na bh. tržištu sigurno dobra kombinacija. Mi dijelimo iste vrijednosti i nastavak podrške ovim timovima nije bio upitan. Nadam se da će predstojeća sezona biti jako dobra za njih", ističe Senad Olovčić, direktor ASA Auta.

Škoda na bh. tržištu daje doprinos realizaciji različitih kulturnih i sportskih događaja, te intezivno vrši promovisanje sportova kao što su biciklizam i rally autosport.

"Škoda u BiH maksimalno pridaje značaj onim sportovima i društvenim aktivnostima uz koje je ŠKODA vezana na svjetskom nivou. Samim tim ovaj brend unificira svoj nastup na tržištima i postaje prepoznatljiv na jedinstven način bez obzira o kojoj državi se radi“, dodao je Senad Trnka, marketing manager Škode u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: