{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sjajan start novog Volkswagen Pola

S
13.5.2009. u 10:45
0
3
Sjajan start novog Volkswagen Pola
0
Sjajan start novog Volkswagen Pola
Novi Polo pravi je automobil koji dolazi u pravo vrijeme, pokazuje podatak od 13.000 narudžbi u Njemačkoj.
Ne odstupajući od svoje filozofije kvaliteta i inovativnosti, Polo je kombinirao nove tehnologije sa vrhunskim dizajnom, ali cijena je ostala na istom nivou kao i kod prethodnika, a troškovi održavanja u cjelosti transparentni. Zahvaljujući ovim činjenicama, novi Polo na listi Saveznog udruženja društava za osiguranje Njemačke pozicionirao se kao “Najbolji automobil svoje klase”.

Zahvaljujući još optimalnijoj krutosti karoserije i veoma inteligentnoj konstrukciji sistema na branicima novog Pola smanjeni su troškovi popravke ovog vozila. Praktičnosti ne nedostaje pa su tako klima paket ili izduvni sistem konstruisani tako da u slučaju sudara u gradskim uslovima ostaju neoštećeni. Proizvođač vozila mislio je i na klasifikaciju osiguranja koji je proizvodnjom svojih vozila osigurao povoljniju poziciju u ovakvoj klasifikaciji: manja šteta na vozilu u slučaju sudara znači povoljniji razred osiguranja.

Za potpuno kasko osiguranje njemačka vozila podliježu crash normi od 15-16 km/h. Sljedeći kriterij je jednostavnost održavanja vozila, dok su reference vozača, statistika u osiguranju kao i ponašanje vozila u slučaju sudara također značajne stavke za osiguravajuće društvo u slučaju potpunog kaska.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: