|

Servisna akcija iz Porsche BH, proljeću u susret

Servisna akcija iz Porsche BH, proljeću u susret
0
Klix.ba
2.3.2017. u 11:15
0
komentara
0

dijeljenja
Servisna akcija iz Porsche BH, proljeću u susret
Proljeće sa sobom donosi sunčane dane i idealne uvjete za izlete i putovanja. Kako bi vozači bili sigurni da njihovo vozilo zimski uvjeti nisu trajno oštetili na bilo koji način, te kako bi sigurno krenuli u susret proljeću, automobilski lider u Bosni i Hercegovini Porsche BH preporučuje posjetu ovlaštenim serviserima u periodu od 06. 03. do 30. 04. 2017. godine.
"Porsche BH svake godine u martu i aprilu organizira marketinšku akciju pod nazivom "Proljetni servis". U tom periodu, u ovlaštenim servisima Volkswagen koncerna, kupci mogu besplatno pregledati svoje vozilo po 14 kontrolnih tačaka koje propisuje proizvođač. Kontrolne tačke vizuelnog pregleda vozila vezane su za ono najbitnije - za funkcionalnost i sigurnost vozila: kočioni sistem, upravljački sistem, mjenjač, profil guma, itd.", ističe Sanela Jusić, marketing menadžerica Postprodaje Porsche BH.

Osim besplatnog pregleda vozila, ovlašteni Volkswagen, Škoda, Audi i SEAT servisi su za 2017. godinu za svoje kupce pripremili i posebna mjesečna iznenađenja: proizvod mjeseca po atraktivnim cijenama.

"Kako bi vozilo zadržalo prvobitni izgled i sjaj, preporučujemo našim kupcima da koriste isključivo originalna sredstva za njegu i čišćenje vozila. Samo sa originalnim sredstvima neće na bilo koji način oštetiti lak, niti visokokvalitetne materijale u interijeru svojih vozila", dodaje Jusić.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.