Najveći sajam u regiji
18

Sajam automobila u Beogradu: Raskoš noviteta i atmosfera na svjetskom nivou

Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Međunarodni sajam automobila u Beogradu ove godine održava se od 22. do 31. marta pa smo iskoristili priliku tokom novinarskih dana da prošetamo između predstavljenih noviteta i ekskluzivnih premijera.
Beogradski sajam automobila ove godine je ugostio više od 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera svih najpoznatijih automobilskih marki iz tridesetak zemalja svijeta.

Uz predstavljanje automobilskih noviteta i prateće indsutrije, ovaj Sajam je i odlična prilika za kupovinu novog automobila za posjetioce koji su već navikli na izdašne popuste tokom sajma.

Paralelno sa Sajmom automobila održava se i 13. sajam "Motopassion", na kojem se predstavlja nekoliko velikih motociklističkih marki koje će imati važne premijere i nove modele, a uz motocikle veliku pažnju privlače i ATV vozila, skuteri, kao i proizvođači opreme za motocikle i motocikliste.

Sajam automobila i motocikala u Beogradu tradicionalno privlači i znatan broj posjetilaca iz Bosne i Hercegovine kojima je ovo prilika da se upoznaju o novitetima iz automobilskog svijeta, a svakako su zanimljivi i dodatni edukativno-obrazovni, zabavni, takmičarski i nagradni sadržaji. Posebnu pažnju svakako će privući izbor automobila godine u različitim kategorijama, kao i izbor za miss sajma.