{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Renault Dani otvorenih vrata u Sarajevu

Sponzorisani članak
24.4.2018. u 13:10
0
Renault Dani otvorenih vrata u Sarajevu
0
Renault Dani otvorenih vrata u Sarajevu
Tradicionalno dobra ponuda uz pregršt zanimljivih iznenađenja u Renaultu neće izostati ni ovoga proljeća. Od 25. do 28. tekućeg mjeseca Renault vas poziva u GUMA M koncesiju u Nedžarićima na Dane otvorenih vrata, jer nudi ponudu koja se ne odbija.
U GUMA M koncesiji u Sarajevu, Renault organizuje proljetne Dane otvorenih vrata. U periodu od 25. do 28. aprila Renault poziva sve zainteresovane građane na druženje i posjetu, a srdačna dobrodošlica sa pregršt iznenađenja neće izostati ni ovaj put.

Naime, Renault uvoznik je pripremio niz aktuelnih modela sa izuzetno primaljivim paketom ponuda. Riječ je o nekoliko nenadmašnih opcija koje značajno olakšavaju kupovinu novog vozila. To su Renaultovi prepoznatljivi modeli finansiranja uz atraktivne kamatne stope, zatim zamjena po sistemu staro za novo te finalno popusti koji će vas oduševiti. Svi koji kupe vozilo za vrijeme trajanja ove akcije dobijaju besplatan prvi osnovni servis za svog novog limenog ljubimca.Ponuda se odnosi na lagerska vozila, a GUMA M koncesija u Nedžarićima za vrijeme Dana otvorenih vrata biće otvorena od 08 do 20h. Ukoliko prethodno želite ugovoriti probnu vožnju preferiranog Renault modela i uvjeriti se u ispravnost svog odabira dostupan je i besplatni info telefon 0800 88 880. Renault i GUMA M čekaju vas širom otvorenih vrata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: