{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rekordna prodaja Hyndaia u BiH

S
29.2.2008. u 17:10
0
0
Rekordna prodaja Hyndaia u BiH
0
Rekordna prodaja Hyndaia u BiH
Hyundai Auto BH sa svojom dilerskom mrežom u februaru bilježi rekordne prodajne rezultate. Tako je našem tržištu plasirano čak 68 Hyundai vozila.
Za kupovinu tradicionalno najprodavanijeg Hyundai modela, Accenta odlučila su se 22 kupca. Getz je plasiran u 14 primjeraka dok je model Santa Fe dobio 13 novih vlasnika.

Zatim slijede i30 (7), Matrix (5), Tucson (3), H-1 (3) te jedna Sonata.
Strategija koju Hyundai primjenjuje od lansiranja novog Accenta i Santa Fea a naročito uvođenjem potpuno „europskog“ i30, pokazala se uspješnom na gotovo svim tržištima Europe. Model i30, prilagođeni europskom kupcu, njegovim potrebama i ukusu privlače sve veći broj kupaca u Hyundai salone.

"Raduje nas činjenica da smo u najkraćem mjesecu godine oborili naš prodajni rekord i ostvarili odlične rezultate. No, moram istaći da u narednom periodu očekujemo nastavak pozitivnog trenda i nove rekorde jer je već u ovom trenutku za naredni mjesec rezervisano 35 Hyundai vozila. i30 koji je proglašen automobilom godine u BiH opravdava svoju titulu tako da 20 novih vlasnika već početkom marta preuzimaju svoja vozila", izjavila je Emina Kusturica, Hyundai Auto BH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: