{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Putovanje iz snova sa Peugeotom

S
17.5.2010. u 13:44
0
0
Putovanje iz snova sa Peugeotom
0
Putovanje iz snova sa Peugeotom
Peugeot je pokrenuo akciju "Putovanje iz snova sa Peugeotom" u sklopu koje poziva vlasnike Peugeot vozila da pošalju opis jednog od putovanja na koje su putovali u Peugeotu i opišu svoja iskustva, a najinteresantnija priča bit će nagrađena putovanjem u Dubrovnik za dvije osobe.
"Akcijom 'Putovanje iz snova sa Peugeotom' želimo animirati vlasnike Peugeota da sa nama podjele svoja najljepša iskustva i da im na taj način skratimo vrijeme u isčekivanju ljetnih dana. Najbolju priču ćemo nagraditi putovanjem u Dubrovnik za dvije osobe. A kako bi bili sigurni da će i sam put do destinacije biti ugodan i pravi užitak, dobitnici će na korištenje dobiti jedan od novih Peugeot modela. Ovom akcijom se želimo zahvaliti našim kupcima za ukazano povjerenje i ujedno nagraditi naše najkreativnije kupce", istakao je Deniz Bejtula, direktor prodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda.

Peugeot vlasnici svoje tekstove mogu dostaviti do 30. maja 2010. godine na e-mail [email protected], a više informacija o akciji možete pronaći na web stranici www.peugeot.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: