{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi indoor Karting centar u Sarajevu

Sponzorirani članak
27.5.2015. u 12:51
288
Prvi indoor Karting centar u Sarajevu
288
Prava senzacija u Sarajevu jeste novootvoreni Karting centar, koji se nalazi na adresi Pijačna bb, Ilidža.
Karting centar Sarajevo je otvoren prije dva mjeseca i lagano postaje okupljalište svih onih koji su željni relaksacije, zabave i adrenalina. Inače, radi se o prvoj Indoor karting stazi u Sarajevu.

Karting Centar Sarajevo trenutno posjeduje četiri go-kart vozila, a staza dužine 200 metara je i više nego dovoljna da se potpuno zabavite i barem na trenutak zaboravite na svakodnevne probleme. Go-kart vozila su marke SODI, vodećeg svjetskog proizvođača karting vozila, u kojima su Hondini motori radne zapremine 200 ccm.

Bitno je naglasiti kako su kartinzi pogodni za sve uzraste iznad 12 godina, jer imaju pomična sjedišta i pedale. Kako bi svojim posjetiocima pružio vrhunski vid zabave i fenomenalne pogodnosti, Karting Centar Sarajevo priprema članske karte, razna takmičenja i nagrade.

U planu je otvaranje Karting škole za najmlađe vozače, pod vodstvom Davora Milosa, višestrukog prvaka Bosne I Hercegovine, u kartingu. Također, ubrzo se očekuje otvorenje vanjske staze koja će biti spojena sa postojećom unutrašnjom stazom.

Posjetite Karting centar Sarajevo u ulici Pijačna bb (skretanje poslije benzinske pumpe "Braća Mujić").i na našoj web stranici ili na Facebooku.

Kako izgleda vožnja kartinga u Karting centru Sarajevo možete pogledati na videu:


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: