Mercedes-Benz BiH na Facebooku
4

Predstavljena Facebook stranica i prva nagradna igra za fanove

Klix.ba
Mercedes-Benz je predstavio novu službenu Facebook stranicu u cilju poboljšanja komunikacije s bosanskohercegovačkim fanovima. Posjetiocima će biti dostupne aktuelnosti i zanimljivosti iz svijeta trokrake zvijezde, a na stranici mogu aktivno učestvovati svojim fotografijama i komentarima. Nagradne igre će također biti dio redovnog sadržaja, a prva je već u toku.
Usmjerenost ka kupcima je jedan od osnovnih temelja poslovanja marke Mercedes-Benz, te je s tim ciljem kreirana i zvanična Facebook stranica Mercedes-Benz Bosna i Hercegovina. S obzirom na popularnost Facebooka i neprestano rastući broj korisnika ove socijalne mreže u Bosni i Hercegovini, Mercedes-Benz na ovaj način želi unaprijediti komunikaciju i stvoriti prisniji odnos s bosanskohercegovačkim kupcima i ljubiteljima marke. Svi fanovi Mercedesa će putem najpopularnije socijalne mreže imati pristup aktualnim dešavanjima i zanimljivostima iz svijeta Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini, ali i u svijetu. Fanovi na novoj stranici mogu ostavljati komentare, slike i videoklipove, te podijeliti svoju strast za Mercedes-Benz vozilima, kao i postaviti eventualna pitanja vezana za proizvode i usluge Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini.
Putem zvanične Facebook stranice fanovi će među prvima biti informirani o prodajnim akcijama, značajnim događanjima, a čekaju ih i redovne nagradne igre. Povodom predstavljanja stranice pokrenuta je i prva nagradna igra za sve ljubitelje trokrake zvijezde, a u okviru nje svi ljubitelji Mercedes-Benza na Facebook stranici mogu ostaviti svoj komentar na tek predstavljenu A-klasu te osvojiti atraktivnu Mercedes-Benz duksericu.