{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjednik Mesić u posjeti AUTOlineu

29.10.2013. u 08:10
0
7
Predsjednik Mesić u posjeti AUTOlineu
0
Stjepan Mesić, predsjednik Republike Hrvatske 2000 - 2010, posjetio je AUTOlineov prodajno-servisni centar tokom svog boravka u Sarajevu.
Uposlenici AUTOlinea, glavnog zastupnika za Daimler AG u Bosni i Hercegovini, imali su priliku uživati u kratkom druženju s predsjednikom Mesićem tokom njegove posjete Sarajevu. Direktorica AUTOlinea, gosp. Mirzeta Hasidić, predstavila je kompaniju i upoznala uvaženog gosta s trenutnim aktivnostima i
budućim planovima. Gosp. Mesić obišao je AUTOlineov prodajno-servisni centar, a posebnu pažnju privukla mu je nova Mercedes-Benz S-klasa u AUTOlineovom prodajnom salonu.

Prodajni savjetnici iskoristili su priliku da Mesiću kratko predstave najbolji automobil na svijetu, perjanicu Mercedes-Benzove ponude putničkih vozila. Mesić rekao je da 18 godina nije sjeo za volan, ali da bi S-klasa bila odličan izbor kada bi ponovo odlučio sam upravljati vozilom.

Kompanija AUTOline d.o.o. osnovana je 2000. godine otvaranjem glavnog zastupništva Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini. AUTOline danas na tržištu nudi cjelovitu prodajno-servisnu uslugu za putnički, transporterski, kamionski i autobuski program vozila Mercedes-Benz, te laka komercijalna vozila Mitsubishi Fuso. Prodajno-servisna mreža AUTOlinea pokriva cijelu Bosnu i Hercegovinu, s ugovornim partnerima u ključnim regijama zemlje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: