auto
0

Posjetite Peugeot Road Show 2013. i testirajte najnovije modele

Piše: J. H.
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Širom Bosne i Hercegovine održava se Peugeot Road Show 2013, turneja predstavljanja najnovijih modela automobila ovog francuskog proizvođača. Danas, Sarajlije imaju priliku vidjeti i testirati modele 208, 301, 508...

Cijeli program predstavljanja novih modela automobila koji organizuje kompanija Vermont, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda za BiH, počeo je 3. maja u Brčkom.

Nakon toga, sa Peugeotovim četverotočkašima mogli su se upoznati Bijeljinci, Banjalučani i Mostarci. Danas su na red došle Sarajlije, a već naredne sedmice (24.05 kod TC Mercatora) za to će imati priliku i Tuzlaci.

"Već četvrtu godinu zaredom organizujemo ovu manifestaciju sa ciljem da upoznamo građane BiH sa svim našim aktulenim modelima. Danas smo ispred BBI Centra i pozivamo sve posjetioce da dođu na cjelodnevno druženje koje smo pripremili za njih", kazao je za portal Klix.ba Denis Mašić, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Građani će imati priliku do 20:00 sati napraviti testne vožnje najnovijih modela.

"Imamo promociju najnovijeg modela 208 GTI, nagradnu igru u kojoj mogu učestvovati svi koji testiraju naše modele a kao nagradu mogu dobiti vikend sa 208, iznenađenje za mališane u vidu staze sa minijaturnim Peugeotom. Također, pripremili smo i specijalne uslove kupovine do kraja mjeseca", pojašnjava Mašić.

Do kraja cijele turneje po bh. gradovima, Peugeot će posjetiti i Zenicu (25. 5. Pješačka zona) i Bihać (1. 6. Gradski trg). Druženje na svim lokacijama otvoreno je od 10:00 do 20:00 sati.