Porsche BH otvorio novi školski centar

Porsche BH otvorio novi školski centar
5
Klix.ba
8.7.2019. u 15:30
5
komentara
5

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
U sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bh. tržište - Porsche BH, konstantno educira kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih partnera.
"U Rajlovcu (Sarajevo) se nalazi servisno-školski centar koji smo opremili sa najnovijim tehnologijama i eksponatima kako bi naši treneri mogli mogli prenositi znanje stečeno kod proizvođača na mrežu ovlaštenih partnera. Odjeljenje Servisne škole importera broji 5 trenera koji konstantno educiraju servisno osoblje partnera kako u tehničkom, tako i netehničkom segmentu. Trenutno se, u novim prostorijama, vrši obuka za tehnologije najnovijih modela vozila, između ostalih za novu Škoda Scalu, Seat Tarraco itd.", ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche Bosna i Hercegovina.

"Elektro mobilnost je postala evropska svakodnevnica, pa tako i mi idemo u smjeru obuke ovlaštene mreže partnera za ovaj segment poslovanja. U prostorijama servisne škole je nabavljen i prvi Moon punjač za električna vozila te će naše osoblje uskoro krenuti u aktivnije školovanje partnera i za ovaj segment", dodaje Kozadra.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...