{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počinje Peugeot Road Show 2014.

6.5.2014. u 11:58
13
13
Počinje Peugeot Road Show 2014.
13
Počinje Peugeot Road Show 2014.
Peugeot Road Show 2014. počinje 10. maja u Sarajevu i svoju lavovsku turneju nastavlja u šest bosanskohercegovačkih gradova. Petu godinu za redom Peugeot u BiH organizuje druženje sa svim posjetiocima koji će imati priliku vidjeti i testirati aktualne modele koje Peugeot nudi na bh. tržištu.
"Ponosni smo što nastavljamo tradiciju Peugeot ROAD SHOW-a i ove godine. U sedam bh. gradova svi zainteresovani posjetioci će imati priliku vidjeti aktualne modele iz naše ponude, te će dobiti više informacija o našim najpovoljnijim servisnim uslugama koje nudimo vlasnicima i vlasnicama Peugeot vozila u BiH, ali će također imati priliku obaviti i testne vožnje. Svi posjetioci će imati priliku vidjeti i novi Peugeot 308 koji je svojim kvalitetom i ekonomičnošću osvojio nagradu najboljeg europskog automobila za 2014. godinu. Sretni smo što ćemo se i ove godine družiti sa našim građanima i posjetiocima za koje smo pripremili i specijalne popuste na kupovinu vozila, o čijim uslovima će sve informacije moći dobiti na licu mjesta od strane našeg profesionalnog osoblja", istakao je Danijel Despotović, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Nakon Sarajeva, Peugeot Road Show nastavlja se u Mostaru, 16. maja, potom 22. maja u Banjoj Luci, 23. maja u Doboju, te 24. maja u Brčkom. Krajem mjeseca, 31. maja, Road Show je u Bijeljini, a završava 7. juna u Zenici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: