{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počela Peugeotova servisna akcija: "Pripremite lava"

S
19.3.2007. u 18:08
0
0
Počela Peugeotova servisna akcija: "Pripremite lava"
0
Počela Peugeotova servisna akcija: "Pripremite lava"
Pod nazivom: "Pripremite lava", kompanija Vermont generalni zastupnik i distributer za Peugeot vozila, skutere i originalne rezervne dijelove sa ovlaštenim Peugeot koncesionarima i servisima započinje servisnu akciju koja će Peugeot vozačima omogućiti povoljnije uslove servisiranja i kupovine dijelova u akciji.
Akcija počinje 19. marta a trajaće do 19. aprila i biće organizirana kroz mrežu ovlaštenih Peugeot servisa u BiH.

Ova servisna akcija uključuje 15% popusta na brisače, filtere-ulja, zraka, goriva kao i zamjenu navedenih dijelova. Podsjećanja radi: istrošeni brisači - smanjuju vidljivost i time ugrožavaju Vašu i bezbjednost ostalih učesnika u saobraćaju; filter zraka - štiti Vaš motor od štetnih čestica i prašine, redovnim mijenjanjem filtera ulja poboljšavate performanse i produžavate radni vijek Vašeg motora, dok filter goriva štiti Vaš motor od čvrstih čestica u gorivu.

Također, ovim putem iz Peugeot-a još jednom podsjećaju na bitan faktor korištenja originalnih rezervnih dijelova i usluga kako zbog bezbjednosti vozača i ostalih učesnika u saobraćaju tako i zbog kvaliteta održavanja vozila.

Uposleni u ovlaštenim Peugeot servisima u BiH Vas pozivaju u svoje servise, uz poruku - prepustite servis svog automobila vrhunskom znanju Peugeot stručnjaka, jer Peugeot stvara povjerenje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: