Ovako bi mogao izgledati kamion kompanije Alfa Romeo

Klix.ba
4.2.2019. u 09:16
860
62
Ovako bi mogao izgledati kamion kompanije Alfa Romeo
860
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Automobili italijanske kompanije Alfa Romeo se smatraju jednim od najljepših u automobilskoj industriji, a jedan umjetnik je pokazao da bi čak i kamion s Alfinim znakom bio prelijep.
Poznavatelji automobila poput voditelja popularne automobilističke emisije The Grand Tour Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda i Jamesa Maya nerijetko hvale izgled i vozne karakteristike Alfa Romeo modela, a njihovo mišljenje dijeli i južnokorejski dizajner Taekang Lee koji je maštao o Alfinom kamionu i napravio render.

Lee je uspio primjeniti Alfin dizajnerski jezik u kreiranju rendera kamiona, a naprijed se vidi unikatni oblik Scudetto rešetke hladnjaka koji ističe samu kabinu. Suptilne linije koje kreću s prednjeg dijela šire se do polovine kabine te podsjećaju na prepoznatljivi dizajn automobila italijanske kompanije. Oštra i atraktivna dnevna svjetla također doprinose odličnom izgledu prednjeg dijela.

Naravno, kamion je crvene boje, a ta kombinacija bi mogla biti interesantna pojedinim kompanijama koje svoj imidž vežu upravo za ovu boju.

Komentari (62)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: