Širenje prodajno-servisne mreže
0

FOTO / Otvoren novi Hyundai centar u Vitezu

Sarajevo-x.com
Hyundai Auto BH, ekskluzivni distributer Hyundai automobila u Bosni i Hercegovini, kontinuirano radi na širenju i jačanju svoje prodajno servisne mreže, a u sklopu takvog razvoja jučer je u Vitezu otvoren novi i savremeni prodajno-servisni centar ove marke.

Tako je u srijedu, 27.04.2011. godine, otvoren novi prodajni salon i servis Automerc Škoro u Vitezu. Svečanom otvorenju prisustvovali su predstavnici medija, predstavnici Hyundai Auto BH, kao i mnogi poslovni parneri i prijatelji kompanije Automerc Škoro.

Svečano presjecanje vrpce obavili su domaćini zajedno sa gradonačelnikom Viteza gosp. Vladom Alilovićem koji nije krio zadovoljstvo novim poslovnim poduhvatom kompanije Automerc Škoro.

Predstavnici Hyundai Auto BH iskoristili su priliku da potvrde namjeru maksimalnog angažovanja usmjerenog ka ostvarenju zajedničkog cilja, povećanju popularnosti Hyundai-a, kako automobila u vožnji, tako i generalno imidža Hyundai kompanije. Iz Hyundai-a su takođe naglasili da će upravo odličan geografski položaj novog ovlaštenog prodavca i servisera, iskustvo u biznisu ali i posvećenost doprinijeti daljnjem razvoju Hyundaija u Bosni i Hercegovini.

Na svečanom otvorenju salona javnosti su predstavljeni svi aktuelni modeli Hyundai game, s posebnim naglaskom na posljednje novitete, modele Hyundai ix20 i Hyundai ix35 uz organizovane test vožnje kompletne Hyundai game na BH tržištu.

Novi Hyundai prodajno servisni centar raspolaže sa izložbennim i prodajnim salonom ukupne površine 280 kvadratnih metara, a pored prodajnog salona u sklopu objekta nalazi se i servis sa sedam dizalica, velika autopraonica i trgovina autodijelovima velikog asortimana.