|

Oštriji i dinamičniji Audi A3, jedinstvena ponuda atraktivnog modela

Oštriji i dinamičniji Audi A3, jedinstvena ponuda atraktivnog modela
4
Sponzorirani članak
15.12.2016. u 11:57
0
komentara
4

dijeljenja
Oštriji i dinamičniji Audi A3, jedinstvena ponuda atraktivnog modela
Audi A3 Sportback 1.6 TDI i A3 limuzina 1.6 TDI sa opremom: Xenon svjetla, automatski klima uređaj, tempomat, zadnji parking senzori, naslon za ruke naprijed, grijanje prednjih sjedala, putno računalo, grijanje retrovizora, multifunkcionalni sportski upravljač sa tri kraka, Bluetooth, aluminijske felge, MMI radio plus, mogu se nabaviti u BiH, do 31.12.2016.godine, po jedinstvenim cijenama.
"Ovaj atraktivni model dostupan je u bosanskohercegovačkoj mreži Audi ovlaštenih partnera za svega 39.990 KM. Više informacija kupci mogu potražiti direktno kod naših ovlaštenih partnera, a detaljne informacije o modelu mogu svakako pogledati i na našoj redizajniranoj web stranici www.audi.ba ", rekao je Dino Bratović, menadžer brenda Audi za Bosnu i Hercegovinu.

Novi Audi A3 poznaje samo jedan pravac, hrabro i sportskim koracima naprijed. Oštriji je, dinamičniji i rado pokazuje svoje atletske detalje. Sportski dizajn eksterijera rezultat je dinamičnih proporcija i linija. Singleframe rešetka ima oštrije konture i šira je nego kod prethodnog modela.

Više od predviđanja: sa sistemom Audi virtual cockpit u vidnom polju će uvijek biti sve relevantne informacije. Na 12,3" ekranu moguće je odabrati dva moda prikaza, u klasičnom će prikazu instrumenti izgledati jednako veliko kao kod uobičajenog, analognog prikaza, dok infotainment mod u prvi plan stavlja središnji prozor na kojem se nalazi navigacijska karta.Kad noć postaje dan: Audi Matrix LED glavna svjetla, dostupna kao dodatna opema, osiguravaju homogeno i jarko osvjetljavanje ceste. Pojedine svjetleće diode se, ovisno o situaciji, uključuju ili isključuju te u svakom trenutku garantuju precizno osvjetljenje. LED se osim toga mogu prigušivati u 64 stepena. Prometni znakovi se ciljano osvjetljavaju smanjenim intenzitetom svjetla da ne zaslijepe vozača. Dinamični pokazivači smjera uključeni su u opremu i u stražnjem dijelu vozila.Svi motori oduševljavaju agilnom vožnjom i istovremeno visokom učinkovitošću. Raspon snage seže od 85 kW (116 KS) kod 1.6 TDI motora, te do 140 kW (190 KS) kod 2.0 TFSI motora. Dostupna su tri benzinska i tri dizelska motora. S 1.0 TFSI motorom prvi puta je u seriji modela A3 u ponudi trocilindarski motor. Ovaj kompaktni motor razvija snagu od 85 kW (116 KS) i obrtni moment od 200 Nm između 2000 i 3500 okretaja u minuti.Proširenom serijskom opremom Audi A3 iznova postavlja nova mjerila: Xenon plus glavna svjetla koja uključuju svjetlo za sve vremenske uslove s novom, markantnom grafikom, bluetooth interface i MMI radio sistemom, te 7" zaslonom, dio su serijske opreme.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.