Od 17:30 sati
0

OneLife Rally je u Sarajevu: Sportski auti u defileu od Ilidže do Centra

Klix.ba
Nakon starta u Istanbulu, prolaska kroz Sofiju, te boravka u Beogradu jučer, ekskluzivni karavan supersportskih i luksuznih automobila u turstičkom reliju OneLifeRally danas stiže u Sarajevo.

Na putu kroz Bosnu i Hercegovinu kraći predah će napraviti danas na benzinskoj pumpi Hifa Petrol na Ilidži od 17:30 sati, te benzinskim pumpama Hifa Petrol u Tuzli gdje će se nakon točenja najboljeg HPLUS Euro 6 BMB 100 RACING goriva družiti sa svim zaljubljenicima luksuznih automobila.

Kompanija Hifa Petrol će u Sarajevu danas organizovati cjelodnevni event gdje će ljubitelji automobila uživati u paradi egzotičnih i prestižnih automobila marki Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley, Maserati i mnogih drugih, rijetko viđenih u Bosni i Hercegovini, a vrijednih i po nekoliko stotina hiljada eura. Posjetioci će imati priliku družiti se sa vozačima ovih automobila, te upoznati veliki broj uspješnih i poznatih učesnika. Gotovo 100 ovih prestižnih automobila krstariti će ulicama Sarajeva, a glavni event će biti održan navečer ispred hotela Europe u Sarajevu.