|

Svjetska premijera Caddy Maxi

Svjetska premijera Caddy Maxi
0
F
FENA
2.11.2007. u 15:25
0
komentara
0

dijeljenja
Svjetska premijera Caddy Maxi
Volkswagen gospodarska vozila premijerno su predstavila Caddy Maxi na najznačajnijem europskom sajmu gospodarskih vozila European Road Transport Show u Amsterdamu.
Ovim vozilom bit će kompletirana ponuda između segmenta malih gradskih dostavnih vozila i Transportera. VW Caddy Maxi će se nuditi s jednim benzinskim i dva dizelska motora. Benzinski motor razvija snagu od 102 KS. Još više snage i ekonomičnosti vozačima će pružiti dva TDI-motora. Novost je 2.0 TDI motor snage 140 KS. U ponudi je i već poznati 1.9 TDI motor snage 105 KS, koji se opcionalno može naručiti i i u kombinaciji s DSG mjenjačem.

Caddy Maxi je produžen za 47 cm i sada je ukupno dugačak 4.875 mm te tako predstavlja jedan od najvećih modela među malim kompaktnim dostavnim vozilima. S međuosovinskim razmakom od 3.002 mm Caddy Maxi raspolaže utovarnim prostorom obujma 4,2 m3, korisnom nosivosti od 800 kg, opterećenjem prikolice od 1.500 kg i utovarnom površinom dugom 2.250 mm.

Primjenom varijabilnog pregradnog zida i preklopivog suvozačkog sjedala dužina utovarne površine može se povećati na preko 3 m. Caddy Maxi se po želji može naručiti i s dodatnim bočnim kliznim vratima te sa stražnjim podiznim vratima umjesto krilnih vrata. Razmak između kućišta kotača u utovarnom prostoru iznosi 1.170 mm, tako da se uzdužno može utovariti europaleta.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.