Škoda predstavila Scalu Monte Carlo

Škoda predstavila Scalu Monte Carlo
32
D. B.
2.9.2019. u 15:04
22
komentara
32

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Iz Škode zasad nema informacija o tome da li će Scala dobiti luksuzni Laurin&Klement tretman pa stoga nova Monte Carlo oprema služi kao vrh ponude.
Petovratni kompaktni hatchback s Monte Carlo opremom slijedi korake Fabije Monte Carlo i Rapida Monte Carlo te donosi niz vizuelnih promjena.

Gledajući izvana, Scala je dobila crne detanje primjetne na full-LED prednjim svjetlima i dijelovima prednje maske, a slično je i nazad gdje je natpis ŠKODA urađen u crnoj boji. Također, tu su 17-inčni ili opcioni 18-inčni naplaci koji su ekskluzivni za ovu verziju. Promjene zaokružuju crni bočni retrovizori.

Scala Monte Carlo ima bogatu opremu, od panoramskog krova do full-LED stražnjih svjetala, a dobila je i crni krovni spojler, zatamnjene bočne prozore, produženo staklo na vratima prtljažnika. dok su u unutrašnjosti sportska sjedišta s ugrađenim naslonačima za glavu koja su podesiva po visini, ukrasni detalji i grafike u instrument klasteru, kao i crvene detalje te crno nebo. Dio opreme su i specijalne patosnice, hromirani ukrasi ventilacijskih otvora, LED ambijentalno osvjetljenje u crvenoj boji za centralnu konzolu, pretince u vratima i ručke te prostor za noge.

Nakon premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu, prodaja Škode Scale Monte Carlo će početi u četvrtom kvartalu ove godine.
Prijavi grešku


Komentari (22)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...