Najopremljeniji model
32

Škoda predstavila Scalu Monte Carlo

D. B.
Iz Škode zasad nema informacija o tome da li će Scala dobiti luksuzni Laurin&Klement tretman pa stoga nova Monte Carlo oprema služi kao vrh ponude.

Petovratni kompaktni hatchback s Monte Carlo opremom slijedi korake Fabije Monte Carlo i Rapida Monte Carlo te donosi niz vizuelnih promjena.

Gledajući izvana, Scala je dobila crne detanje primjetne na full-LED prednjim svjetlima i dijelovima prednje maske, a slično je i nazad gdje je natpis ŠKODA urađen u crnoj boji. Također, tu su 17-inčni ili opcioni 18-inčni naplaci koji su ekskluzivni za ovu verziju. Promjene zaokružuju crni bočni retrovizori.

Scala Monte Carlo ima bogatu opremu, od panoramskog krova do full-LED stražnjih svjetala, a dobila je i crni krovni spojler, zatamnjene bočne prozore, produženo staklo na vratima prtljažnika. dok su u unutrašnjosti sportska sjedišta s ugrađenim naslonačima za glavu koja su podesiva po visini, ukrasni detalji i grafike u instrument klasteru, kao i crvene detalje te crno nebo. Dio opreme su i specijalne patosnice, hromirani ukrasi ventilacijskih otvora, LED ambijentalno osvjetljenje u crvenoj boji za centralnu konzolu, pretince u vratima i ručke te prostor za noge.

Nakon premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu, prodaja Škode Scale Monte Carlo će početi u četvrtom kvartalu ove godine.