|

Renault predstavio Twingo Gordini R.S.

Renault predstavio Twingo Gordini R.S.
0
S
Sarajevo-x.com
4.11.2010. u 21:19
2
komentara
0

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Francuski proizvođač automobila "Renault" je dodao još jedan model svojoj liniji Gordini. Radi se o Renaultu Twingo Gordini R.S.
Specijalno izdanje modela Twingo dolazi u tradicionalnoj metalik plavoj boji sa dvostrukim bijelim prugama koje se protežu cijelom dužinom automobila. Twingo Gordini R.S. će biti dostupan i u metalik crnoj kao i u bijeloj boji. Opremljen je i 15-inčnim aluminijskim naplatcima.

Prepoznatljivo uređenje Gordini modela evidentno je i u unutrašnjosti automobila. Nova sportska sjedišta izrađena od kože i platna sa bijelim koncem ponosno ističu i logo Gordini linije modela.

Obloge na vratima su izrađene od crne i bijele kože, čiji se uzorci nalaze i na volanu, a sve je prošiveno bijelim koncem. Pokazatelj broja obrtaja je u plavoj boji, a njegova podloga je bijela. Ručica mjenjača je u sličnom maniru ukrašena plavom kožom.

Pogonska ponuda će se sastojati od dva motora. Radi se o 1,2-litarskom turbobenzincu TCe (Turbo Controlled Efficiency) sa 100 KS, te o 1,5-litarskom dCi turbodizelskom motoru sa 85 KS.

Twingo Gordini R.S. će biti u prodaji na evropskom tržištu po cijeni od 14.800 eura.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...