|

FOTO
/
Prve fotografije novog Volva S60

Prve fotografije novog Volva S60
0
S
Sarajevo-x.com
10.11.2009. u 21:25
14
komentara
0

dijeljenja
Prve fotografije novog Volva S60
Stigle su prve službene fotografije potpuno novog Volva S60 – više sportskog i dinamičnijeg modela od svih Volvo automobila do sada.
"Potpuno novi Volvo S60 dizajniran je da vas pokrene. Izgleda i vozi kao nijedan
Volvo prije njega, a njegova tehnologija će pomoći da vozite sigurnije te se osjećate samopouzdanije za upravljačem,“ ističe Stephen Odell, predsjednik i izvršni direktor Volvo Cars.

Volvo S60 moguće je opremiti Sistemom za otkrivanje pješaka – revolucionarnim sigurnosnim dodatkom koji može detektirati pješake ispred automobila, te automatski zakočiti ukoliko vozač ne reaguje na vrijeme.Potpuno novi Volvo S60 će biti po prvi put otkriven očima javnosti na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi, u martu sljedeće godine. Serijska proizvodnja sportskog sedan modela će početi početkom ljeta 2010. u Volvo tvornici u belgijskom Ghentu.

„Kupci u ovom segmentu vozila traže emocionalnu reakciju, sportski dizajn i dinamične vozne karakteristike. Novi Volvo S60 ih ima sve. Uvjereni smo da će ovaj model postati jedan od najjačih igrača baš u ovom segmentu,“ naglašava Stephen Odell.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...