Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio sam Daciu Sendero Stepway 2010 godine novu i vozim je i danas. Od ulaganja u isti imao sam kupovinu novih pneumatika i jednom mi je pregorila sijalica lijevog fara pa sam je morao zamijeniti. Platio ga novog 18000KM a gledam na Pik-u ih nema ispod 10000KM osim ako je havarisan. Moj dobar prijatelj kupio Golfa V, oprema GOAL, 2007 godište, auto full fullova. Platio ga oko 13000KM malo prošlo i pokvarila se turbina motora, dodatnih 2000KM na popravak i daj Bože da stane na tome.
Koliko si preso? 20 000?
46562km
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Serviseri trljaju ruke, bit ce posla za elektricare...ima da prsti.
Auto koje nema naslon za ruku, ne moze “prstati” od opreme.
2017 mehanicka rucna!
@BiHDragon e tu se slazem
Upisite u Youtube Dacia Qualität, sve ce vam biti jasno.
Ne treba auto provozati da bi vidio koliko je neko truda ulozio da ga napravi...uzmes rucicu za zmigavac i pomjeris. U daciji imas osjecaj da si prelomio nesto.
moze prstat od ceg hoce al je ruzna sva
STA ZNA BOSNJO STA JE NOVI AUTO, "FOLCVAGEN " IZ 1987 JE BOLJI OD OVE DACIJE
@SVICARAC2017 Eto nek znas ti konju marke dorat.
Obuci babi mini suknju, ona je i dalje baba
"prstat od opreme" sunce vas opici koliko vam platise clanak
@provucikarticu Uniđe unutri i pršće