Iako nije zvanično ni predstavljena
2

Nova Corvette se već prodaje na eBay-u

Klix.ba
Iako do sada nisu objavljeni bilo kakvi službeni podaci o novoj, sedmoj po redu, generaciji Chevrolet Corvette, činij se da to nije prepreka da nova C7 već bude dostupna za kupovinu na eBay-u.
Ovo bi za ljubitelje i kupce mogao biti jedan od najboljih načina da postanu prvi vlasnici nove Corvette, ali bi vjerovatno to mogao biti i odličan način da završe prevareni.

Zanimljivo je da je do sada primljeno 18 ponuda na aukciji za Corvette C7, gdje trenutne ponude dosežu iznos od 5.200 dolara. Očito, taj iznos predstavlja samo polog za automobil, a puni iznos treba biti isplaćen prilikom preuzimanja automobila. Ako kupac odluči odustati od kupovine u tom slučaju prodavac ima pravo zadržati 10 odsto od iznosa depozita.

Ovaj oglas na eBay-u također ne otkriva mnogo detalja o novoj Corvetti. Naznačeno je tek da će automobil biti pokretan V8 motorom s 6-stepenim ručnim ili automatskim mjenjačem. Prodavač ističe da prodaje osnovni model buduće C7, s tim da kupac može doplatiti za opcije koje poželi.

Vezani članci