Noviteti
0

Laguna II, klapa druga

Sarajevo-X
Iako Renault još uvijek nije ni najavio redizajniranu Lagunu, u doba digitalnih foto aparata i kamera koje se nalaze u sklopu vecine mobitela, tajne je vrlo teško sakriti.

Tako je za vrijeme snimanje prvih produkcijiskih fotografija i filmova napravljena i ova špijunska fotografija koja je počela kružiti internetom.

Kao što se može primjetiti i kako je očekivano najdrastičnije modifikacije je pretrpio prednji dio, koji je uglavnom i bio na meti najvećih kritika prve verzije Lagune II.

Tako je uočljiva velika sličnost sa ostalim modelima iz game Renaulta, pogotovo Meganeom, a ukupno gledajući djeluje mnogo zrelije i efektnije od prethodnog riješenja. Teško je oduprijeti se utisku da Renault ide iz krajnosti u krajnost, jer sada već prošli model Lagune na prednjem dijelu nije imao skoro nikakvu povezanost sa ostalim modelima, dok je ta pripadnost kućnom stilu kod osvježene Lagune možda i previše naglašena.

Naravno modifikacije, blaže prirode, će biti primjetne širom automobila, ali ipak je bolje sacekati zvanicne fotografije i podatke.

E.Z.