{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Hyundai otkrio novi model, kompaktni SUV Kona

Klix.ba
4.4.2017. u 19:45
1
8
Hyundai otkrio novi model, kompaktni SUV Kona
1
Hyundai otkrio novi model, kompaktni SUV Kona
Hyundai otkriva novi kompaktni SUV koji će se zvati “KONA”, po priobalnoj regiji na Havajima u SAD-u. KONA je omiljena destinacija za putnike željne uzbuđenja i reflektira avanturistički duh novog Hyundai SUV-a, koji bi se trebao naći na tržištu u zadnjem kvartalu 2017. godine.
Skori dolazak modela “KONA” predstavlja ujedno i prvi ulazak za Hyundai u B segment SUV modela. Ime KONA nastavlja Hyundai tradiciju davanja imena crossover i SUV modelima po poznatim destinacijama, kao što su: Creta, Santa Fe, Tucson i Veracruz. Novim kompaktnim SUV-om, prenose se mnoge odlike načina života u atraktivnoj KONA regiji na Big Islandu na Havajima.

Ova Havajska destinacija je vrlo popularna među avanturistima sa Sjevernog Pacifika, kao idealno mjesto za adrenalinske sportove poput surfanja, skijanja na vodi, ronjenja i drugih ekstremnih sportova. Energična slika cjelokupnog ostrva prenijeta je na inovativan, praktičan i visoko funkcionalan dizajn, koji je ukupno gledajući baziran na današnjem načinu života.

Mnogo se radilo na razvoju vozne dinamike i “KONA” treba da postavi nove standarde po tom pitanju u klasi kompaktnih SUV-ova. “KONA” donosi i jedinstvenu unutrašnjost sa inovativnim dizajnom koji predstavlja smjernice i za buduće modele Hyundaija u SUV segmentu.

“KONA” je našla svoje mjesto među već poznatim SUV modelima kao što su: Creta, Tucson, Santa Fe. Hyundai ispunjava svoje obećanje, a to je da će razviti SUV koji karakterizira hrabar i upadljiv dizajn te lijep interijer s mnogo prostora. Ovi elementi su prepoznati kao ključ uspiješne prodaje ovih modela na velikim, razvijenim tržištima.

Ime KONA regije koja se nalazi na zapadnoj obali Big Islanda na Havajima – dolazi iz drevnog havajskog jezika. Pored sjajne lokacije za ekstremne sportove, KONA je također svjetski poznata po izvrsnoj kafi, koja je po ocjeni mnogih, medju najboljim kafama u svijetu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: