Samo 400 primjeraka
7

A110 Légende GT je novo ograničeno izdanje Alpine

E. L.
Za Alpinin najbolje opremljen dvosjed u Francuskoj treba izdvojiti 69.300 eura.

U Dieppu su pripremili novo brojčano ograničeno izdanje modela A110, a iza naziva Légende GT krije se bogato opremljen dvosjed koji će Alpine ponuditi u samo 400 primjeraka.

Kupcima koji su spremni izdvojiti 69.300 eura Alpine će A110 Légende GT ponuditi u jednoj od tri boje karoserije (Mercury siva, Deep crna i Abyss plava), a izrazito profilisana sjedišta u kabini ultralaganog sportskog Coupea obložena su svijetlosmeđom kožom koja se nalazi i na gornjem dijelu vrata.

Podsjetnik na brojčano ograničeno izdanje su i nove aluminijske felge, ali i nezaobilazna aluminijska pločica sa serijskim brojem koja je postavljena na donjem dijelu centralne konzole, a u standardnoj opremi automobila su i kožni koferi u boji sjedišta.

I A110 Légende GT pokreće Renaultov centralno smješten 1,8-litarski četverocilindarski turbobenzinski motor koji razvija 252 KS i 320 Nm najvećeg obrtnog momenta, što je dovoljno da automobil s pogonom preko zadnje osovine do "stotke“ stigne za 4,5 sekundi i razvije 250 km/h.