Toyotina premijera u BiH
0

Novi Yaris na "SaAutoShowu"

Sarajevo-x.com
Svi posjetioci "SaAuto Showa" koji će se održati 1. i 2. oktobra na platou ispred BBI prodajnog centra imat će priliku vidjeti potpuno novi Yaris, čija prodaja u Bosni i Hercegovini ovom prezentacijom i zvanično počinje.
Treća generacija Yarisa koja će se od 1. oktobra naći na ulicama Bosne i Hercegovine dolazi sa tradicijom kvalitete i pouzdanosti koju su postavile prethodne dvije generacije, sada sa novim, dinamičnijim i atraktivnijim dizajnom i inovativnim tehnološkim poboljšanjima.

Da je Yaris kompaktan izvana, a vrlo prostran i udoban iznutra, moći će se uvjeriti svi koji u subotu i nedjelju odluče prošetati do Toyotinog izložbenog prostora, ili od ponedjeljka posjete bilo koji od šest Toyota salona u Bosni i Hercegovini i zatraže test vožnju.

Novi Yaris, prvi na tržištu u ovoj klasi, nudi inovativni sistem kao što je Toyota Touch&Go, a koji objedinjuje navigaciju, kameru za vožnju unazad i pomoć pri parkiranju, te 6-inčni ekran osjetljiv na dodir, koji nudi brojne funkcije poput upravljanja putnim računalom, povezivanja sa MP3, iPod i USB uređajima, telefonom, slanje i primanje SMS poruka, povezivanje na internet i Facebook, te brojne druge aplikacije.

Naše prve utiske u vožnji nove Toyote Yaris na svjetskoj premijeri u Kopenhagenu možete pogledati ovdje.