auto
0

Novi izvršni direktor General Motorsa

Sarajevo-x.com
Neville Woodcock je novi izvršni direktor General Motorsa za Opel i Chevrolet u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

General Motors Southeast Europe, regionalna organizacija koja je zadužena za Opel i Chevrolet u Hrvatskoj, objavljuje da će od 1. jula 2008. Neville Woodcock obnašati funkciju izvršnog direktora General Motorsa za Opel i Chevrolet u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovni.

Neville je do sada vodio poslovanje s ključnim kupcima, leasing i flotnu prodaju u GM-u za južnu Europu koje obuhvaća zemlje Francusku, Italiju, Španjolsku, Portugal i Grčku. Porijeklom iz Velike Britanije, pridružio se GM-u 2003. nakon niza godina iskustva u prodaji, marketingu i menadžmentu, na nacionalnom i internacionalnim nivou, radeći u auto industriji kao i u organizacijama poput The Financial Times Group.

“Uzbuđen sam što ću živjeti i raditi u regiji što predstavlja novo iskustvo za mene”, komentirao je Neville Woodcock. "Fokusirat ću se da pojačam našu prisutnost na BiH tržištu, a istodobno ću raditi na rastu tržišnog udjela Opela i Chevroleta. General Motors ima široku paletu osobnih i komercijalnih vozila te značajni niz novih vozila, poput Opel Insignia, čija će svjetska premijera biti u julu na Londonskom sajmu automobila“.

Neville je oženjen, ima jedno dijete. Poslove za regiju vodit će iz Ljubljane.