{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi direktor Chevroleta za Centralnu i Istočnu Evropu

5.11.2012. u 14:27
0
0
Novi direktor Chevroleta za Centralnu i Istočnu Evropu
0
Joao Falcao Neves je od 1. novembra 2012. preuzeo poziciju izvršnog direktora Chevroleta za Centralnu i Istočnu Evropu. Na tom je mjestu naslijedio Andyja Higginsa, koji će nastaviti karijeru u GM-u kao izvršni direktor Chevroleta Velika Britanija.

"Puno je aspekata iz kojih možemo promatrati ovu sve zahtjevniju i složeniju djelatnost, no na koncu je naš recept za uspjeh isti kao prije stotinu godina: pronaći tačno ono što kupac želi i to mu ponuditi“, rekao je Joao Falcao Neves. "Sretan sam što radim za tržišnu marku koja se trudi ugoditi kupcima i istovremeno posjeduje proizvode i usluge kojima to doista može učiniti širom svijeta“.

Joao Falcao Neves (49) počeo je raditi u General Motorsu u Portugalu 1990. godine. Ima diplomu inžinjera mašinstva i magistra vođenja poslovanja (MBA) sa specijalizacijom iz područja marketinga. Joao je vodio nekoliko višefunkcijskih projekata vezanih za proizvodnju kao što su restrukturiranje postupka opskrbe tvornice, zatim se bavio dizajnom te konstrukcijom i izradom prvih GM-ovih centara za središnju pohranu vozila, sve kao dio njegovog angažmana u odjelu upravljanja opskrbom i nabavom.

Godine 2006. Joao je postao voditelj Opelove prodaje u Portugalu te je 2007. unaprijeđen u izvršnog direktora Chevroleta Portugal.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: