auto
0

Nove cijene novog Golfa i novog Pola

Sarajevo-x.com
Volkswagen kao najstabilnija i najvrednija marka na BiH tržištu nastavlja uspješnu priču svojih novih modela, ali po novim cijenama, uz još bogatije pakete opreme.

U ovoj specijalnoj ponudi posebno se ističe Golf 1.4 benzinac, čija je ionako raskošna dodatna oprema sada bogatija za četvero vrata s električnim podizačima prednjih i stražnjih prozora, mali kožni paket, radio CD/Mp3 sa 8 zvučnika, kolor paket, svjetla za maglu i multimedijalnu utičnicu. Cijena do registracije, ovog luksuzno opremljenog Golfa iznosi 29.600 KM.

Tu je naravno i Novi Volkswagen Polo – najbezbjedniji automobil u svojoj klasi - sa 1.2 benzinskim motorom i bogatom opremom sa četvero vrata s električnim podizačima prednjih i stražnjih prozora, klima uređajem, radio CD/Mp3 sa 4 zvučnika, dnevna svjetla i svjetla za maglu, dostupan za 21.960 KM do registracije.

"Ovom kampanjom želimo kupcima akcijskih modela pružiti bogatstvo dodatne opreme po iznimno povoljnim cijenama. To je naravno samo dodatna vrijednost za naše kupce na nešto što Volkswagen već odavno pruža pri svakoj kupovini: vozila izuzetne njemačke kvalitete sa pouzdanom i rasprostranjenom prodajno-servisnom mrežom u cijeloj BiH, garancijom mobilnosti 24 sata, mogućnosti produžene garancije na vozilo na tri ili čak četiri godine, niskom potrošnjom goriva, te odličnom preprodajnom vrijednošću koja smanjuje rizik za kupca i na duži rok čuva vrijednost automobila.“, riječi su Ismira Omeragića, rukovodioca prodaje Volskwagen putničkih vozila kompanije ASA Auto.