auto
0

Nova generacija Nissan crossovera uz posebnu ponudu Raiffeisen Leasinga

Klix.ba
Nissan na tržište Bosne i Hercegovine lansira novu generaciju crossover modela po kojima je svjetski prepoznatljiv automobilski brend. Nove generacije modela Juke, Qashqai i X-Trail, koji su i nosioci prodaje Nissana u BiH, sada su dostupne i uz posebnu ponudu Raiffeisen Leasinga, koji nudi povoljno i brzo finansiranje uz gratis kasko osiguranje za prvu godinu korištenja.

Postajući uzorom na rastućem tržištu malih crossovera svojim premium stilom i profinjenošću, novi je Juke još jednom spreman ostaviti svoj trag u segmentu koji je stvorio. Prepoznat kao predvodnik u dizajnu, novi se Juke uz blage dizajnerske izmjene, koristi nizom konstrukcijskih poboljšanja, novim motorima i sveobuhvatnim programom personalizacije.

Qashqai, koji je stilom tradicionalnog hatchbacka upakovanog u robusni SUV oblik, spojio najbolje od dva svijeta, vremenom se dokazao kao automobil koji se odlično snalazi, kako u gradu, tako i na otvorenoj cesti, te po potrebi i van asfaltiranih površina. Potpuno nova druga generacija, u odnosu na prethodnika donosi atraktivniji stajling, kvalitetniji enterijer i napredniju tehniku.

Lansiranjem novog X-Traila, Nissan potvrđuje svoj položaj svjetskog predvodnika u segmentu crossovera. Preoblikovan od temelja, novi X-Trail donosi novu tehnologiju, stil i najveću praktičnost u klasi, te kombinuje cijenjeno Nissanovo iskustvo i poznavanje terenaca i integralnih pogona s novim idejama i tehnologijama. Rezultat je automobil koji redefinira segment kompaktnih SUV-ova.

Vezani članci