{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nissan otvorio novi globalni studio za dizajn

F
18.12.2006. u 11:32
0
0
Nissan otvorio novi globalni studio za dizajn
0
Nissan otvorio novi globalni studio za dizajn
Nissan je otvorio novi dizajnerski centar koji će preuzeti primarnu ulogu u globalnim dizajnerskim aktivnostima kompanije.
Novi studio za dizajn površine 42.000 kvadrata smješten je u Nissanovom tehničkom centru u Atsugi, prefektura Kanagawa, javljaju agencije.

Nissan je još 2002. godine započeo s modernizacijom proizvodnih resursa među kojima je poseban naglasak stavljen na centre tog tipa. Također, Nissan želi bolje povezati svoje dizajnerske centre, ali i još bolje povezati ovu djelatnost s odjelima za planiranje proizvoda, inženjerima, pa i samim dobavljačima.

Objekt je podijeljen na zone posvećene pojedinim projektima u kojima rade zajedno svi uključeni u dotični posao, od dizajnera preko modelara do inženjera i tehnologa. Novi studio za dizajn zapošljava oko 600 radnika.

Nissan trenutno ima dizajn centre na šest lokacija diljem svijeta, dva u Japanu (Atsugi i Harajuku), dva u Sjedinjenim Američkim Državama (San Diego i Detroit), jedan u Velikoj Britaniji (London), te jedan u Tajvanu (Miao Li Hsien).

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: