Promo
152

Neodoljiva ponuda za 10 u Das WeltAutu: Vozite provjeren rabljeni auto već od 170 KM mjesečno

Ukoliko tražite provjeren rabljeni automobil, želite uštedjeti prilikom kupovine, onda je sada idealna prilika da posjetite Das WeltAuto. Prilikom kupovine imate priliku uštedjeti i do 10.000 KM i prvi put kod nas realizovati atraktivan način leasing finansiranja za rabljene automobile.

Kompanija Porsche Sarajevo sa svojim brandom Das WeltAuto je zajedno s Porsche Leasingom prvi put kreirala poseban proizvod finansiranja automobila bez učešća pod nazivom "Auto za tebe". Dovoljno je da odaberete željeni automobil po akcijskoj ponudi i uz veoma primamljivu ratu finansirate najam vozila do 48 mjeseci.

"Nakon isteka ovog najma automobil možete vratiti i odlučiti se za najam drugog. Druga opcija je da uz doplatu ostatka vrijednosti vozilo pređe u vaše vlasništvo ili da nastavite dalje finansiranje istog vozila uz opciju finansijskog leasinga. I to nije sve, za prvih deset kupaca iz Das WeltAuto osigurali su dodatne poklon pakete", istakao nam je gospodin Haris Muratović, brand manager marke Das WeltAuto.

Haris Muratović, brand manager Das WeltAuto
Haris Muratović, brand manager Das WeltAuto

Prodajni savjetnik Dario Grgić ovom prilikom nam je kao posebno primamljive ponude istakao Škodu Fabiju sa 1,0 MPi benzinskim motorom koja je dostupna uz mjesečnu ratu od svega 172,68 KM uz operativni leasing. Da je riječ o izuzetno očuvanim primjercima potvrđuje činjenica da je ovakva Fabia prešla svega 34.000 kilometara, još uvijek je pod fabričkom garancijom i sa potpunom servisnom historijom. Gospodin Grgić nam je za kupce kojima ipak treba veći automobil za porodične potrebe preporučio i jednako pristupačnu i atraktivnu Škodu Octaviju sa 1,6 TDI motorom s automatskim DSG mjenjačem, što je jedan od najpopularnijih izbora u ovom modelu. Izuzetno prostran i praktičan porodični automobil s prtljažnikom zapremine čak 590 litara s razlogom je popularan izbor na našem tržištu, a možete ga odvesti iz Das WeltAuta uz mjesečnu ratu od samo 340 KM. Naravno i ovdje je riječ o modelima s malom kilometražom i fabričkom garancijom. Još jedan veliki bonus uz ovakvu kupovinu je i prva registracija gratis u okviru tekuće akcije.

Dario Grgić, prodajni savjetnik Das WeltAuto
Dario Grgić, prodajni savjetnik Das WeltAuto

Uz privlačne kupovine kao što su Octavia i Fabia iz Das Welt Auta se mogu pohvaliti i vrlo bogatom ponudom onih nešto skupljih, prestižnijih i sportskih modela kao što su BMW 640 GranCoupe, Audi S3, SEAT Leon Cupra, Porsche Cayenne, Audi Q7, Volkswagen Touareg i slični. Također, na raspolagnju su i komercijalni modeli poput Volkswagen Transportera ili Mutlivana koji su također u izvrsnom stanju i s malom kilometražom.

Uz sve te modele Das WeltAuto prodajni savjetnik Admir Sivić nam je kao posebno privlačnu i povoljnu ponudu istakao Volkswagen Passat proizveden 2018. godine sa 2,0 TDI motorom od 150 KS i DSG automatskim mjenjačem, te bogatim Comfortline paketom opreme. Ponuđen je po akcijskoj cijeni od 45.900 KM umjesto redovne cijene od 49.900 KM, te se može iskoristiti i akcija 430 za pravne osobe, a također je dostupan i uz atraktivni aranžman operativnog leasinga za fizičke osobe. Ovaj primjerak prešao je svega 24.000 km te je u izvrsnom stanju i pod fabričkom garancijom do 2022. godine.

Admir Sivić, prodajni savjetnik Das WeltAuto
Admir Sivić, prodajni savjetnik Das WeltAuto

Iskoristite ovu neponovljivu priliku i obradujte sebe pouzdanim automobilom iz široke palete od više od 180 vozila. Akcija traje do 6. jula 2020. godine.