{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nastavak Peugeot Road Showa 2012.

18.6.2012. u 15:33
0
0
Nastavak Peugeot Road Showa 2012.
0
U sklopu ovogodišnje ROAD Show turneje Peugeot je do sada posjetio Banja Luku, Tuzlu, Doboj, Prnjavor i Prijedor, a nastavlja turneju u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Brčkom.

“Reakcije građana u svim gradovima koje smo do sada posjetili su veoma pozitivne, a podatak da smo imali preko 250 testnih vožnji je pokazatelj da vlada veliko interesovanje za Peugeot vozila. Road Show je za Peugeot tim idealna prilika da ostvarimo kontakte sa građanima i da im omogućimo da saznaju više o Peugeot vozilima kao i da se sami uvjere kroz testne vožnje u sve pozitivne karakteristike naših modela. Radujemo se nastavku turneje”, istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont.

Građani su najviše interesovanja pokazali za novi Peugeot model 208 koji je nedavno premijerno predstavljen.

Nastavak ROAD Showa je u Mostaru 22.06. na Rondou, zatim u Sarajevu 23.06. na Trgu Oslobođenja, Bihaću 28.06. ispred hotela Park i u Brčkom 29.06. ispred hotela Jelena.

Svi posjetioci će imati priliku da testiraju najnovije modele, učestvuju u nagradnim igrama, a za sve zainteresovane dostupni su i specijalni popusti i ROAD Show cijene.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: