Nastavak turneje
21

Nakon Sarajeva, fantastični HPLUS RALLY u Zagrebu i Ljubljani

Klix.ba
Ljubljana
HPLUS RALLY, rally fenomenalnih supersportskih automobila koji je ove godine počeo u Beogradu, nakon izvanrednog dočeka u Sarajevu, posjetio je Zagreb, a zatim i Ljubljanu.

Svi ljubitelji automobila mogli su uživati u ovim ljepotanima , fotografisati se i razgovarati sa učesnicima, te saznati nešto više informacija o samim vozilima.

U Zagrebu su vozila bila izložena preko puta Glavnog kolodvora, a učesnici su boravili u impozantnom hotelu Esplanade, te uživali u vrhunskim kulinarskim delicijama.

Party za učesnike održan je u poznatom klubu Johann Franck, smještenom na trgu Bana Jelačića gdje su uživali u živoj svirci. Nakon Zagreba, sljedeća destinacija bila je renesansno lijepa Ljubljana. Vozila su bila izložena u strogom centru Ljubljane, na Prešernovom trgu, te su mamili poglede svih prolaznika Večer je bila u znaku partija u poznatom ljubljanskom klubu Nebo, gdje su učesnici do kasnih sati uživali u muzici i plesnim performansima.

HPLUS RALLY danas nastavlja svoj put ka izuzetnoj trkaćoj stazi Varano gdje će isprobati performance svojih ljubimaca, nakon čega slijedi odmor u mirnom italijanskog gradiću Salsomaggiore.