"Tjera mašinu bez premca"
0

FOTO / Mustafa Nadarević zaštitno lice Motus CEE-a

Sarajevo-x.com
Preuzimanjem automobila Volvo XC60 danas je u Sarajevu ozvaničena saradnja između međunarodne korporacije Motus CEE i glumca Mustafe Nadarevića, zvijezde mnoštva sjajnih filmova i TV-serije "Lud, zbunjen, normalan".

Nadarević će u narednih godinu dana biti angažiran kao zaštitno lice Motus CEE-a na teritorijama Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

"Motiv naše veze sa gospodinom Nadarevićem je logičan spoj najboljih vrijednosti – Nadarevića u glumačkom svijetu i naše korporacije u segmentu biznisa koji vodimo. Ponosni smo što će naši proizvodi, pored nedvojbenog kvaliteta i pouzdanosti, u očima javnosti otvoriti još jedan važan segment - vrijednost koju promovira omiljeni Mustafa Nadarević", rekao je Senad Sefić, predsjednik Odbora direktora Motus CEE.
Slavni glumac također nije krio oduševljenje ovom saradnjom, posebno se osvrnuvši na automobil koji će voziti narednih godinu dana.

"Promovirat ću ja Storm i ostale brandove MOTUS-a, ali će mi zadovoljstvo biti veće svaki put kada sjednem u udobno sjedište ovog Volva i potjeram mašinu bez premca. Zanimljiva je ovo veza: R-Design, za promociju MN-Design: originalni promotivni koncept Storma i Mustafe Nadarevića", u svom stilu je komentirao Nadarević.